Elektroninen vesimittari Qundis Qwater 5.5

27.8.2018
Jukka Virtanen
Info


Digitaalinen mittari kylmän tai lämpimän veden kulutuksen mittaukseen

  • MID-hyväksytty
  • Vuotovahti raportoi mahdolliset vuodot AMR-järjestelmään (C-mode)
  • Mittarilukemat luettavissa päivittäin AMR-radioverkosta tai Walk-by luentalaitteen avulla
  • Yhteensopiva Siemensin AMR-radioverkon kanssa
  • Q3 2,5 m³/h - 80 mm tai 110 mm
  • Q3 4 m³/h - 130 mm

Uusi MID-vaatimusten mukainen Qundis Qwater 5.5 vesimittari edustaa uutta sukupolvea mekaanisten vesimittarien parissa. Qwater 5.5 ei pelkästään mittaa rakennuksen kylmän tai kuuman veden kulutusta, vaan se myös tunnistaa vuotoja ja lähettää tiedot eteenpäin AMR-radioverkon välityksellä (C-mode).

Qwater 5.5 mittarin radioverkon lähetysteho ja -tiheys on huomattavasti parantunut aikaisemman sukupolven laitteisiin verrattuna. Uusi AMR verkon C-moodi lähes kaksinkertaistaa mittarien lähetystehon. Myös Walk-by luenta on mahdollista tarvittaessa tehdä vaikka päivittäin.

Mittarin lähettämät lukematiedot voidaan lukea joko paikallisesti kohteessa tai ne voidaan kerätä AMR-verkon tiedonkeruuyksiköihin edelleen lähetettäväksi Vesipisara.fi - pilvipalveluun tai käytettäväksi yleisimpien isännöintiohjelmien kanssa.

Uusi Qwater 5.5 mittari on täysin yhteensopiva myös aikaisemman sukupolven tiedonkeruuyksiköiden kanssa ilman minkäänlaisia laite- tai ohjelmistopäivityksiä.

Mittarissa on selkeälukuinen digitaalinen 8-numeroinen näyttö ja sisäänrakennettu muisti. Mittarin näytöltä voidaan lukea myös muita tietoja pelkän kulutuslukeman lisäksi.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät oheisen linkin kautta ladattavasta esitteestä (uk)

Lataa esite »